2019-06-25
前排食過呢間分享下少少感想:1,首先想講落單程序好奇怪,通常車仔麵都係用紙筆圈自己想要既麵同餸,但呢度係入坐前要喺舖外面直接叫,但有啲好普通既餸要留意係要另外加錢(e.g: 魚皮餃 )同埋係四餸一麵先有飲品送,個牌唔夠清晰以為三餸一麵都有野飲2,食物質素方面,主打既龍蝦湯底比較失望,味道似湯粉溝出黎,冇乜鮮味,同平時西餐廳既龍蝦湯完全唔同風格,同埋因為龍蝦湯比豬骨湯貴,期望越大,失望越大3,服務方面,本身就預左唔會太好架喇,因為餐牌指示唔太清楚,所以比較多問題,例如問阿姐邊啲餸要額外加錢,就被唔耐煩既態度回應:「紫色碗啊」,然後其實一時三刻我根本分唔到紫色碗入面係咩餸,希望真心可以改善下呢種落單方式,起碼知道叫完碗麵自己要比幾錢。