2021-09-16
見喺OpenRice book有七折所以試吓食環境企理乾淨,侍應服務良好1. 湯底唔係一個鍋計,而係計人頭,鴛鴦鍋要$78一個人頭,但唔知係唔係台灣麻辣火鍋,個麻辣湯底完全唔香,屋企樽麻辣燙都香過佢,裏面有豬紅同豆腐可以任加,酸菜嗰邊都係水加酸菜冇乜特別,酸菜係可以任添2. 可以喺出邊任添白飯,有豉油,腐乳醬,芫荽,葱,豉油偏酸,平時自己都會豉油加醋,冇咁死鹹,但係今次呢個偏酸了,腐乳醬就OK,平時打邊爐都會食,唔錯的3. 牛肉揀咗牛小排,原價差不多300,呢個價錢,出邊食到手切肥牛都好好食,呢個就薄身少少,但味道尚可4. 叫咗個蟹滑,$95,味道一般,可能蟹嘅感覺唔夠蝦咁彈牙5. 個海鮮拼盤幾好,$300頭,幾豐富,食物新鮮,有多種海鮮,七折咗後$200都幾抵,不過兩隻帶子其中一隻煮完縮到變咗咁,都費事食啦,唔知新唔新鮮,其他都OK嘅呢餐飯七折後$712
環境企理乾淨,侍應服務良好
呢餐飯七折後$712