我從來都唔打食評嘅喺OpenRice book咗位跟住去食, 其實係第二次, 一路都覺得價錢貴味道普通, 但係有啲掛住台灣所以就去食. 咁自己有呢個expectation預咗, 我都冇嘢講. 但今次去食真係覺得服務真係有啲差, 台灣嗰啲係禮貌一流, 呢度就好大對比. 最奇怪係我話喺OpenRice book咗位, 跟住佢喺System取消個booking, 我都唔係貪嗰25個Asia Miles, 只不過我覺得佢講咗一啲我冇做過嘅嘢覺得唔啱. 打電話去問佢, 佢話因為原來我冇order個優惠餐, 但係我真係有出席我嘅訂座咁點計先. 佢仲要同個客(即係我)去坳”好多客講完之後都睇得明㗎, 你試吓睇吓先啦”. 咁嘅服務態度, 多謝晒, 唔會再嚟. 我而家明白點解次次去食,都係一半人都冇,冇人幫襯遲早執笠
我從來都唔打食評嘅

我而家明白點解次次去食,都係一半人都冇,冇人幫襯遲早執笠