2023-01-25 4916 views
近排份工要走嚟走去,可以試到平時未必食嘅嘢,第一次嚟蘇浙滙,同事訂咗枱,有得坐卡位,環境同床位都舒服,但性價比真係有啲低🧐叫咗嗰午市套餐,佢係按照唔同人數有唔同組合,3位可選兩個前菜、三個主菜、三個湯羹同埋甜品前菜嗌咗古法煙燻蛋同香茜撈咸雞,好普通😅 真係有啲失望🥹主菜叫咗糖醋魚片、賽螃蟹同黄金蝦仁炒飯🧐 魚片味道OK,但口感麻麻,賽螃蟹正常發揮,最好食反而係嗰炒飯,足料,份量夠亦炒到粒粒分明👍🏻湯羹兩款都OK,無乜特別🧐 甜品有酒釀丸子或者楊枝甘露揀,我自己揀咗酒釀丸子,多丸子,但唔夠味😂埋單位位$200幾,就算加埋環境同地段分,性價比都好低🥲 唔會再嚟食🥹加上佢有漏單情況,要自己對一對😅

前菜嗌咗古法煙燻蛋同香茜撈咸雞,好普通😅 真係有啲失望🥹