2024-12-25 24 views
因為app嘅關係而家成日周圍search有啲咩舖頭可以選擇發現呢一間暗藏Cafe 喺大堂lobby 嘅上一層 (樓下就係賣車嘅地方有少少隱蔽㗎)有一朝去買杯咖啡 感受到佢環境幾舒適,喺上面返工嘅人應該都可以好chill La 外賣咖啡,我覺得幾啱我口味喎 睇埋佢個Menu你就會發現以Cafe嚟講佢嘅價錢真係超抵。早餐30幾蚊有杯咖啡就算要加錢都係四十零蚊 !平時齋買一杯咖啡都$40啦。琴日同同事嚟lunch仲抵 兩個人叫咗兩個set 平均每人$80 仲要每人加杯Flat white喎. 都係嗰句齋買一杯咖啡都$40啦 仲要環境舒適。當然質素唔會話特別驚喜 意粉正常 反而個burger我就覺得塊肉麻麻哋。好似話係自家製嘅漢堡扒,但係我又覺得太工整 太結實 ! 同埋配薯片好似唔係幾好囉 如果係薯條就好lu