2019-09-24
• 市川壽司拼盤🍣•💵Price: $430🍴Food: 2/5💕-呢個壽司拼盤有十款壽司,分別係三文魚子、海膽、海鰻、帶子、鯖魚、甜蝦、鯛魚、三文魚、油甘魚同赤身呑拿魚。個人覺得呢個價錢唔抵食,首先呢個價錢比三文魚已經覺得有啲hea,第二刺身唔算非常新鮮,海膽唔太鮮甜,而且竟然無拖羅?lunch omakase四百蚊內都有哂前菜壽司湯甜品喇?性價比認真唔高。呢個價錢係太古度食我寧願食千兩🤷🏻♀️• 厚燒鹿兒島A4和牛肉眼(200g)•💵Price: $580🍴Food: 3/5💓-呢個價錢得咁小既分量以為質素會幾高,點知一般貨色,係幾好食但又未去到日本食到既level咁,而且可能唔係坐係鐵板燒既位置到,份和牛黎到已經凍凍地咁🤷🏻♀️總括而言試一次就夠,不過唔試都無妨😃
💵Price: $430
🍴Food: 2/5💕