2024-08-07
🤍性價比好高嘅人氣餃子店🤍我本身係個好鍾意餃子嘅人 呢間我一直都收藏咗🤤所以今次黎咗太子分店試試佢個午餐🫢<生豬扒擔擔麵🍜> 💲55豬扒煎得啱啱好 外脆內嫩 本身豬扒都好濃味 份量都好大😋 擔擔面嘅湯底有好濃嘅花生醬味 麵條煮得啱啱好 彈牙又唔會太硬<酸辣湯鮮肉粟米香菇餃🥟> 💲56我本身都好鍾意食酸菜湯或者餃子 今次見到兩個我鍾意嘅嘢擺埋一齊一定要試試佢🤤包4粒餃子 啲餃子超大粒 餃子皮薄餡靚 我自己好鍾意🥰我今次就揀咗拉麵 加上酸酸辣辣嘅湯底 真係好正🤤<千層豬耳🐷> 💲15 呢個千層豬耳真係幾特別😮 每一層都脆卜卜 加上酸酸辣辣嘅調味 我自己好鍾意同埋D配菜一齊食 好開胃😋加購價真係幾抵食👍<山東手撕雞🐔> 💲52我地仲叫咗款手撕雞小食 同平時嘅手撕雞有啲唔同 佢每一舊雞肉都好大嚿 味道鹹鹹地 雞肉鮮嫩多汁 完全唔柴 加上份量好大 適合幾個朋友一齊share🫶🏻<豆漿🥛> 💲10我聽到好多檯客都會叫豆漿 豆味都算幾重 我最鍾意佢唔算好甜 好清爽 幾晒夏天飲💦<百香果梳打🥤> 💲10百香
<生豬扒擔擔麵🍜> 💲55
<酸辣湯鮮肉粟米香菇餃🥟> 💲56
<千層豬耳🐷> 💲15
<山東手撕雞🐔> 💲52
<豆漿🥛> 💲10
<百香果梳打🥤> 💲10
百香果梳打都幾唔錯 百香果再加上無糖梳打原來都幾夾 味道同樣都唔算好甜 好解膩🙈