行完尖沙咀K11又覺得肚餓,又掛住越南的美食,就search 下附近有咩好的越南餐廳,見K11附近堪富利士道間越南餐廳幾多好評,就同老公去食下。生牛肉湯河粉$61湯底牛肉味好濃,河粉份量算多同幾滑,唔會一Pat Pat。越式炸蝦餅$33 (叫麵飯類可以優惠價加購)有四塊,口感彈牙,唔會炸到好油。越式豬扒包$54法包外脆內軟,豬扒炸到好鬆化,配上生菜同埋青瓜絲,完全唔覺得有油膩感,完美地平衡。越式菠蘿炒飯$98一上枱見到好大碟😍😍扮粒粒分明,炒得夠乾身👍👍配以又酸甜的菠蘿粒,青提子乾,黑提子乾,仲有粒粒的海鮮粒,有口感得黎又唔會單調。芒果沙冰$36酸甜嘅芒果肉加入沙冰當中,夏天飲呢個真係透心涼🤤🤤椰汁紅豆冰$12(跟餐優惠價)椰汁味好香濃,又係消暑推介。😆

生牛肉湯河粉$61
湯底牛肉味好濃,河粉份量算多同幾滑,唔會一Pat Pat。

越式炸蝦餅$33 (叫麵飯類可以優惠價加購)
有四塊,口感彈牙,唔會炸到好油。

越式豬扒包$54

越式菠蘿炒飯$98

芒果沙冰$36
酸甜嘅芒果肉加入沙冰當中,夏天飲呢個真係透心涼🤤🤤

椰汁紅豆冰$12(跟餐優惠價)
椰汁味好香濃,又係消暑推介。😆

• 越式炸蝦餅