2022-06-22 166 views
今日去咗試呢個$388嘅omakase,發現社交平台大神講得真係冇錯,神樂omakase真係性價比好高。$388+10%嘅set有五款刺身,八款壽司,同埋一款手卷。仲有沙律,蒸蛋,同埋麵豉湯。我最後食到好飽,連手卷都食唔晒😝雖然覺得壽司質素唔係試過咁多間日本餐廳之中最高,不過$388可以食到咁多野已經覺係over-achieved😆😆個人最鍾意嘅壽司就係(排名不分先後):1. 賴尿蝦壽司 - 蝦膏味超級濃,味道都仲會留喺個口到好耐,超正!2. 蟹肉海膽壽司 - 本來諗住海膽應該會搶晒蟹肉嘅味,但食完之後發現蟹肉味都好重,呢個有驚喜😊3. 金線錭 - 廚師有燒過,魚油好香。估唔到白身魚我都咁鍾意。而家好似星期一至四兩點後入座仲有八五折? 真係超級抵😋 打打下食評又覺得有啲肚餓…

個人最鍾意嘅壽司就係(排名不分先後):