呢間來自台灣嘅火鍋店,牛大人。我覺得性價比真係幾高。平時我都唔係好鍾意食啲任食火鍋。真係暫時來講佢係任食!火鍋裏面係我心目中真係數一數二😆。開頭我都係俾佢個湯底吸引左黎食,真係又多選擇又幾特別。佢係有得上網訂位但通常都好full,去到嘅時候都有唔少人喺門口等位🥱。入到去環境幾大幾舒服。除咗丸類菜類等,同飲品係可以自助拎之外。其餘海鮮熟悉同埋牛肉都係用電話點餐只要掃佢個QR code係電話禁就得嫁啦😬。依家有個優惠只要like佢個Facebook。就可以送一杯黑糖珍奶🥳,開頭以為會可能質素麻麻,飲落去點知真係唔差喎😍。 另外人頭計食完之後仲會送movenpick呀!佢哋啲材料都係台灣直送,佢哋的確係有好多唔同台式食品嘅選擇。金山反而令我驚喜嘅就係佢個鴨血真係幾好味🤤。 有興趣真係啱晒一大班朋友去食任食又唔洗肉赤,質素暫時都唔差👍🏼佢好似荃灣都有分店定係將會開?大家留意吓啦 . .
呢間來自台灣嘅火鍋店,牛大人。

入到去環境幾大幾舒服。