2023-06-25 171 views
𝟙𝟙.𝟘𝟛.𝟚𝟘𝟚𝟛《性價比幾低嘅甜品店😞》💮小方糖甜品 (天晉滙) (將軍澳)💮📍將軍澳唐俊街12號天晉滙二期地下G09號📍食完飯想食甜品,咁啱經過就入咗去坐低發現佢嘅定價都幾高,不過坐低咗就是但啦😟食落發現都唔係太好食😢𐂂 士多啤梨粒粒拿破侖 ($46)拿破侖都幾酥脆同埋有空氣感👍🏻但個士多啤梨雪糕就好廉價嘅感覺,係冇士多啤梨味的😹就連士多啤梨本人都係冇乜味的🍓唔太推薦~𐂂 芒果小丸子椰皇燉蛋白 ($60)蛋白都唔算太滑,不過啲小丸子都叫煮得熟透嘅🎃芒果都ok甜嘅,不過整體嚟講就唔係太值呢個價錢🥭꧁評分꧂🍴食物: 2/5💰性價比: 1/5🪴服務: 2/5✈︎ 店鋪資訊✈︎💸人均消費: $100內🈚️加一服務費🔖餐廳分類 🔎 #hkfoodieat_寶琳 #hkfoodieat_宋王臺 #hkfoodieat_旺角 #hkfoodieat_荃灣 #hkfoodieat_九龍灣 #hkfoodieat甜品🍧
𝟙𝟙.𝟘𝟛.𝟚𝟘𝟚𝟛
《性價比幾低嘅甜品店😞》

💮小方糖甜品 (天晉滙) (將軍澳)💮
📍將軍澳唐俊街12號天晉滙二期地下G09號📍

士多啤梨粒粒拿破侖

𐂂 士多啤梨粒粒拿破侖 ($46)
芒果小丸子椰皇燉蛋白

𐂂 芒果小丸子椰皇燉蛋白 ($60)

꧁評分꧂
🍴食物: 2/5