2024-10-15 242 views
最近系YOHO附近發現一間性價比不錯既西餐廳!環境暗暗地,幾有氣氛,仲見到有幾枱人拎埋蛋糕慶祝。炸魚配薯條 $78無諗過呢個價錢有大大塊炸魚柳,平時食都至少$100,炸魚炸得夠脆,炸粉薄,魚肉厚身,薯條連皮炸,調味不錯!紫蘇青醬忌廉汁海鮮意大利飯 $138海鮮幾足料,有2隻大蝦、蟹柳、帆立貝、青口等,risotto 好重芝士忌廉味,呢個飯可以加$38轉做晚餐!烤紐西蘭頂級西冷牛扒(8oz)配紅酒汁 晚餐 $228呢度有晚餐提供,我地叫左一份,晚餐跟餐湯、蒜蓉包同沙律。蒜蓉包搽左好多蒜蓉同牛油系面,一食落去好濃味,而且好脆,會想encore既程度!南瓜忌廉湯質感幾濃,味道不錯。蘋果柚子醬汁沙律,有幾多蘋果,柚子味清甜。西冷牛扒5成熟,連帶左少少脂肪,原本覺得太多脂肪想切走佢,點知配埋肉一齊食,牛脂肪既油脂散發左出嚟,令牛肉味變得更香濃,牛肉肉質本身都好軟腍。薯菜跟甜薯蓉同牛油炒過既翠肉瓜粒,甜薯味幾甜,分開單獨食系ok,但配咸味既紅酒汁有啲吾太夾。店員仲話宜家10月做緊啤酒優惠,不過我地要揸車就無叫。

炸魚配薯條 $78

紫蘇青醬忌廉汁海鮮意大利飯 $138

烤紐西蘭頂級西冷牛扒(8oz)配紅酒汁 晚餐 $228
呢度有晚餐提供,我地叫左一份,晚餐跟餐湯、蒜蓉包同沙律。

蘋果柚子醬汁沙律,有幾多蘋果,柚子味清甜。

店員仲話宜家10月做緊啤酒優惠,不過我地要揸車就無叫。