2024-07-10 171 views
係葵芳成日都只係去葵廣食d小食,今次住附近既朋友推薦我黎呢間試下🙋🏻‍♀️ 店鋪唔係好大,但都幾多卡位,坐得都舒服估唔到小店都有甘多既選擇。平時叫完一份主食,點都想叫多個小食。但呢度就單單一個便當🍱都有好多種類係入面,好似出奇蛋甘,滿足你幾個願望,啱曬有選擇困難症既我。🍽️ 呢度只係一個定食,有原隻軟殼蟹,煎比目魚,蟹子沙律,麵豉湯,咖喱飯,刺身,蛋糕……每款刺身都新鮮蟹子沙律-分量十足軟殼蟹-肉質比較實煎比目魚 - 少刺,兩面有煎香三文魚蜆肉麵豉湯- 個湯係最令我驚喜,非常之足料,鮮甜好味!平時d麵豉湯都係差唔多味,有兩條海帶豆腐已經算係甘,但呢碗細細既湯竟然有三文魚肉,同好多舊蜆肉👍🏻👍🏻 推!🍽️沖繩便當同樣係好豐富,餐牌標示係人氣之選,果然好唔錯,不過建議細食既朋友可以少飯,因為所有野既分量都好足! 亮點係流心既芝士豬扒!自助下單總括而言,性價比高,外賣自取仲高,住附近既朋友一定要試試👍🏻

店鋪唔係好大,但都幾多卡位,坐得都舒服

每款刺身都新鮮

蟹子沙律-分量十足

軟殼蟹-肉質比較實

煎比目魚 - 少刺,兩面有煎香

🍽️沖繩便當

自助下單