2022-09-01
旺角食lunch真係又平又多選擇,今日經過呢間鮪世市場見到lunch set好抵食咁,就入左去食🥰🥰lunch set會包括:麵豉湯、沙律同定食。.🍴市場壽司盛 $138一上碟就覺得個set真心抵食,有:玉子、三文魚、油甘魚、墨魚、特大赤海蝦、帆立貝、燒三文魚卷x3 😍份量多,刺身好鮮味,壽司飯酸味適中,呢個價錢連特大赤海蝦、帆立貝 呢啲貴價壽司都有🤭🤭真心正。跟餐加$38仲有大大杯啤酒🍻,夏日炎炎解暑一流😚.🍴炙燒壽司盛 $138炙燒壽司🍣仲豐富啲,主要係油脂比較多嘅魚類,包括:火炙三文魚、火炙蟹棒、輕燒劍魚腩、火炙左口魚裙邊、汁燒海鰻、燒三文魚卷、玉子。睇著師傅即叫即製,好有廚師發板嘅感覺,火炙左既壽司更加香同埋入口即溶既feel。性價比好高👍🏼👍🏼跟餐+$8可以配汽水.最後食完個火炙左口魚裙邊實在太正🤣所以加點左一件,同埋芥末八爪魚軍艦都好鮮味😊😊
🍴市場壽司盛 $138
🍴炙燒壽司盛 $138