2018-12-19 244 views
價格味道唔錯 環境舒服由於呢間咖啡西餐店係屋企附近所以間唔中都會幫襯下 一向都覺得呢間餐廳價格同味道都唔錯 有時早餐或者晏晝會喺度食個意粉或者焗薯或者三文治加杯咖啡 成個人都會即刻精神晒同其他西餐廳高級嘅裝修唔同 呢間咖啡店提倡接受其他人唔用嘅傢俬放喺自己嘅鋪頭打造成另一個貼地又舒適嘅環境 所以有時喺度食飯都會覺得幾舒服時間好似過慢左咁通常嚟呢度都會食佢嘅黑松露意粉或者肉醬香草腸焗薯或者三文治 暫時食過咁多覺得呢幾個係最好食嘅 價錢大概有50到70都有 視乎你哋叫嘅係漢堡包意粉焗薯all day breakfast定係公司三文治如果有時唔想食太多想食個下午茶亦都可以喺呢度食下蛋糕或者係藍梅批嗰啲 個人都幾鍾意食佢呢度嘅藍梅酥皮批$22 仲要入邊都幾大就幾多芝士同blue berry 有時大家如果放假想享受下假期不妨喺呢度食個晏晝或者早餐過一個休閒嘅holiday
價格味道唔錯 環境舒服

白汁黑松露意粉