2021-05-23 1392 views
細細一間鋪,竟藏著大大的驚喜第一道:炸脆餅脆餅配上酸酸辣辣(少少辣味)醬汁,非常開胃清爽第二道:無骨印度烤雞 (強烈推薦)肉質滑夠扎實,唔柴;醃製時汁完全入到雞肉裡面,咬時每一口都有香料味第三道:全條印度烤魚(頗為驚喜)食前有少少擔心魚肉會烤到老同硬,食第一啖擔心完全無了。雖然魚不是貴價魚,但肉質唔錯,仍有水份,都多肉,有少少細骨。第四道:烤餅加maslas椰菜花薯仔烤餅表面都酥脆,下面可能係麵粉關係,較硬;可以食到麵粉香味,合格maalas椰菜花薯仔味道層次豐富,廚師加了芫荽同青椒,配合印度香料。味完全入到椰菜花同薯仔裡面。用老公嘅話形容:就算中環嘅印度餐廳都好似賣緊快餐,呢間真係印度菜啊。飲品首推mango lassi,有乳酪酸酸的味道,個人覺得甜左少少(ps兩個人飲左三杯)總結,一定會帶屋企人再光顧
細細一間鋪,竟藏著大大的驚喜

第一道:炸脆餅
脆餅配上酸酸辣辣(少少辣味)醬汁,非常開胃清爽

炸脆餅

第二道:無骨印度烤雞 (強烈推薦)

第三道:全條印度烤魚(頗為驚喜)

第四道:烤餅加maslas椰菜花薯仔

總結,一定會帶屋企人再光顧

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$260 (Dinner)
炸脆餅