好少嚟觀塘,唔知原來而家觀塘咁多好嘢食,仲開咗好多新商場,真係太耐無黎🤣。今日陪朋友食飯,佢帶咗我嚟呢間黃店,勁黃,好開心!!🌟油甘魚牛油果沙律 叫咗個沙律做前菜,牛油果同油甘魚估唔到又幾夾🧐!每款材料嘅份量都夠多同新鮮,好健康🥳。 𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟丼瀛特選丼 $𝟷𝟾𝟾🔸三文魚 🔸劍魚腩 🔸牡丹蝦 🔸海膽🔸三文魚籽 🔸帆立貝好驚喜‼️冇諗過原來係咁大份,個碗仲好靚啱哂我呢啲港女🤣。啲刺身好新鮮👍🏻👍🏻,同埋全部都勁大塊,好抵食!我最鍾意個牡丹蝦😍,啲肉質好綿好fresh,如果可以多一隻就好🥺!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟明太子醬燒玉子 $26好耐都冇食過好食嘅燒玉子,唔知點解好多餐廳嘅燒玉子係凍冰冰,今次終於食到想食嘅味道。個玉子燒得勁香,金黃色,外邊脆卜卜😚,唔使醬汁都好好味!❤️𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟蒜蓉燒茄子 $𝟻𝟾痴線㗎勁抵食!🤣邊有可能呢個價錢食到咁大份嘅燒茄子!正係佢都已經收埋咗我嘅心,燒得又香又夠多蒜👍🏻!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟天龍卷 $𝟿𝟾味道唔錯,天婦羅炸蝦炸得幾香口,成個配搭好有層次感。不過個汁會有少少漏,建議share😆。呢碟嚟到嘅時候俾佢嚇親,舊飯大件都算,連塊三文
,好開心!!

蒜蓉燒茄子

🌟蒜蓉燒茄子 $𝟻𝟾

天龍卷

🌟天龍卷 $𝟿𝟾
味道唔錯,天婦羅炸蝦炸得幾香口,成個配搭好有層次感。不過個汁會有少少漏,建議share😆。呢碟嚟到嘅時候俾佢嚇親,舊飯大件都算,連塊三文魚都咁厚咁大塊,抵食到呢🙀!
𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎

🐈:呢間餐廳性價比極高💕!真係第一次見咁有良心咁貨真價實嘅日本餐廳!每一樣都好足料好大份,同埋好新鮮。最正係佢勁黃💛💛啲文宣勁多仲好靚!同埋佢會keep住播榮光🥺🥺,好正!要大力支持🙌🏻!

仲有就係員工服務態度超超超超好!照顧得好周到,值得一讚!
𓂀整體推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎
油甘魚牛油果沙律