2020-05-11
嘉寶漢堡一向都好多人排隊,所以一直都無機會試。見今日早左小小放lunch就同埋一班同事去搏下運氣睇下食唔食到去到之後店舖雖然都係好多人,但我地好好彩馬上搵到位比個建議大家,可以係去之前用GULU 手機app 拎定飛先,咁就可以減少等位時間講下環境先,嘉寶漢堡雖然店舖唔大,但十分之乾淨企理。食漢堡好多時d 汁會流到成枱都係,張枱會痴立立,但嘉寶完全無依個問題,值得一讚店員服務態度都好好,落單時仲同我地講下笑,十分之熱情野食方面我自己唔係好大食就叫左一個經典漢堡跟套餐。食完無令我地失望,非常好食,真正既平、靚、正味道方面先講個漢堡,雖然我只係叫單層漢堡,但個包黎到十分之厚,証明十分之足料!一拎上手d肉汁已經係咁滴出黎咬落去啖啖肉,而且好juicy,一食就知唔係雪藏味,令人食到停唔到口跟餐可以揀一個小食,我揀左炸燒賣。本來以為跟餐應該得兩三粒,點知一開見到有成八粒咁多味道都十分唔錯,唔會炸到過哂龍,保留返燒賣既彈牙最後埋單我一條友成個餐只係40蚊,有包有小食有罐裝野飲,真係超級之抵!除左多人排之外可以話無得輸,各位有時間經過荃灣依頭記得要去試下,包你食過返尋味