2023-02-28
今晚約左朋友係元朗比啲野佢,交收完見朋友介紹話係元朗有間唔錯既隱世西餐廳,所以去試下先。門口設計別致,一見就覺得好靚👍🏻望完餐牌唔算貴,一於入去試一試😊😊😊😊😊餐廳好貼心,椅子下有個小籃比客人放置隨身物品,令你可以好放鬆咁享受你既晚餐🥰🥰🥰🥰枱面以雲石紋設計,加上小蠟燭,令成張枱靚哂😍Set Dinner 好似有唔少既選擇,今晚想食意粉,但又唔想咁普通,所以揀左挪威煙三文魚卡邦尼煙肉全蛋闊面($178)另加$28要左餐湯同蒜蓉包頭盤係柚子沙律,看似平平無奇既沙律菜,原來加左蜜桃汁做醬汁,勁fresh👍🏻👍🏻大讚👍🏻配以小蕃茄同提子乾,味道好夾👍🏻醬汁都夠多架,令沙律菜唔會dry🫶🏻餐湯稀稠度剛好,蒜蓉包香脆得黎又夠軟,好想encore 🤭主菜終於到啦!係煙三文魚卡邦尼煙肉全蛋闊面😍擺盤真心勁靚!而且勁掛汁個意粉汁真係好好食!佢係好香濃既卡邦尼醬汁,加上煙三文魚嘅香味,毫不猶豫咁成個食晒😋😋😋能夠喺一間咁chill嘅餐廳行享受晚餐,真係會令人忘憂🥰🥰🥰期待下次再同朋友黎再試其他食物👍🏻👍🏻回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
枱面以雲石紋設計,加上小蠟燭,令成張枱靚哂😍
醬汁都夠多架,令沙律菜唔會dry🫶🏻
餐湯稀稠度剛好,蒜蓉包香脆得黎又夠軟,好想encore 🤭
期待下次再同朋友黎再試其他食物👍🏻👍🏻
回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️