2022-10-09
傳統葡國經典菜式套餐 黃埔站有好多好嘢食 朋友話想俾個驚喜我 冇諗過今次係食傳統葡國經典菜式嘅套餐入到店舖非常闊落空間感十足 店員亦都好熱情招待我哋特別有沙律吧 蔬菜都好新鮮配合唔同醬料 正仲有一個大型甜品櫃五顏六色嘅蛋糕好誘人轉頭一定要食!前菜方面會有蟹黃溫泉蛋香濃嘅蟹黃味 配合軟滑嘅溫泉蛋 非常有鮮味黑椒蜜汁鱔厚切鱔 燒烤得好金黃 外面香脆能夠保持裏面嘅肉汁 加上滿滿蜜汁 好有滋味葡國烤乳豬中式嘅乳豬食得多 葡國烤乳豬 乳豬皮厚身香脆 混合入邊嘅脂肪 同好有彈性嘅肉質 仲有特製醬料 成個組合充滿驚喜 黑松露火腿卡邦尼扁意粉意粉份量十足 好彈牙 同掛湯汁 Parma ham 增加成個口味 將溫泉蛋 卡邦尼 黑松露 混合,好有層次感飄浮咖啡創新嘅Idea 咖啡集中喺咖啡杯上半部份,打卡一流。咖啡味道好濃郁 飲到後面更加會中和埋一齊 好正西班牙果酒就算唔鍾意飲酒都覺得好似入口 果香味十足 甜甜地 好適合飯後來一杯 食住甜品傾偈
黃埔站有好多好嘢食
朋友話想俾個驚喜我