2023-04-23 51 views
招牌 108層葡撻 $6一直覺得kfc嘅葡撻係性價比最高嘅,今日發現呢間麵包店嘅葡撻可以媲美kfc 😛 葡撻皮酥脆,中間蛋漿勁香,帶點微微焦糖香氣😽$6超抵食‼️招牌特濃芝士撻 $7見芝士撻都係招牌,一於試埋佢😋超出色‼️咬開芝士味好濃,軟心效果,重要放係熱爐入面保溫,熱辣辣超正😍蔓越莓乳酪 $10檸檬芝士包 $10一向都好鍾意食呢一類嘅軟包,見到呢兩款啱啱出爐熱辣辣,點可以唔試呢🥹蔓越莓乾好多,酸酸地,中間嘅乳酪將份量適中,甜甜酸酸食唔停口!檸檬芝士香氣撲鼻,唔係香精味!入面芝士較乳酪會偏硬身少少,係兩種唔同嘅質感,兩個我都好鍾意🥰雜錦迷你包$19 一包入面有5個,可以試唔同嘅味道😽比較鍾意入面嘅奶皇包同紫薯包🌟

招牌 108層葡撻 $6

招牌特濃芝士撻 $7
見芝士撻都係招牌,一於試埋佢😋

蔓越莓乳酪 $10

檸檬芝士包 $10