2021-05-15 764 views
今日無端端行過諾士佛台見到間泰式餐廳,直情walk in問reception 有無位,佢話full booking,但未confirmed 其他客人,於是留waiting list 7:40就比我地入座,平時我去得酒店多,環境梗係正,咁今日食下地道美食,首先值得一讚,侍應招呼非常非常非常之好👍🏻👍🏻👍🏻,我真係好少咁講,由接待到入座到埋單,首先我係第一次來,佢教我地點樣燒,點樣排位,幾時熟食得都講得好清楚,又定時幫我地清垃圾,刺身話唔夠可以再加咁等等,講真我每樣試少少就算,唔會浪費。講返嘢食,蝦好多膏、刺身有帶子、螺片好爽口、我最中意就係甜品😍😍😍,最好就係食唔晒佢地個兜我地打包啲蝦走👍🏻👍🏻👍🏻,同埋叫我地攞多個雪糕邊行邊食,飲品都得,呢樣真係無得輸,我係一定會再來食
多春魚
流水蝦
2021-05-14
$368 (Dinner)
流水蝦