2023-08-14 65 views
今日黎到稻田食堂食飯,超抵食,2百蚊已經可以食到好飽。我地叫左兩個餐,份量多到食唔哂。叫咗一個大田便當,基本上超飽肚裡面有咖喱飯,佢嘅日式咖哩飯超好食,d 飯好彈牙,喺日式正宗甜咖哩,刺身三種包括三文魚2件,带子2件, 甜蝦1隻,刺身好新鮮,甜蝦好爽口。至尊惹味套餐超多野食,裡面有蟹籽栗米沙律,青瓜絲好新鮮配埋蟹籽栗米好fresh,刺身2款(三文魚,北寄貝各2件)都係好新鮮唔會霉。三文魚味赠湯呢個好驚喜,裡面有勁多三文魚魚肉,個味赠勁鮮甜勁好飲。福岡流心芝士漢堡扒1件,流心芝士咬落係拉絲狀態,而且外面炸得超脆。鹽燒鯖魚1件好好食,魚肉燒得鮮嫩多汁,一啲都唔會又乾又柴。日式炸嫩雞2件,炸雞好juicy而且大大件,超脆口,又抵食。佢又係包一碗咖喱飯,佢一個餐嘅份量同食兩個餐係無分別,超多嘢食。