2019-02-06
<稻香>估吾到初一晚都有做宵夜火鍋放題,每位只係 Hkd148加一。兩個人打邊爐如果去d散叫嘅火鍋店,始終食到嘅種類吾多,圍起又比較貴。不過百幾蚊位嘅任食火鍋,我成日驚佢吾知比 d咩你食。好彩,大部份食材都算 OK. 雖然咁平,但都有小量海鮮選擇,例如蝦,沙白蜆同廣島蠔。蝦同蜆仲好鮮甜添。反而相對失望係 d墨魚滑蝦滑,真係吾係太好味!野飲都係任飲,啤酒都係,不過啤酒就要問侍應拎嘅! 仲有,牛奶公司雪糕杯堤供。其實佢仲有d中式糖水放喺出面任拎,但我冇拎過,始中感覺好似吾多乾淨。出面比大家拎醬料 d碟其實成日都見到污糟嘅。值得一提係埋單時佢每人送左一個十蚊銀比我地,都幾估佢吾到 😂總估黎講,我覺得百零蚊位有咁嘅質數算係吾錯!有時兩個人想食多 d款又吾想食咁貴都可以一試!Hkgalxfoodlover 回頭率:80%
反而相對失望係 d墨魚滑蝦滑,真係吾係太好味!
Hkgalxfoodlover 回頭率:80%