2018-10-24 1214 views
週末黎左試呢間嘅lunch set 見唔使一百蚊有西餐食就入去試下 雖然唔係住元朗嘅可能有啲難搵 係喺條停車場巷仔入面 環境好舒服 有得揀坐室內或者室外 室外佢佈置得好靚 宜家天氣涼左 帶狗仔貓仔可以坐室外食 今日我揀咗個香辣帶子鮮蝦意粉同埋西冷扒 有湯(我今次佢係青豆湯有啲難飲)有飲品 (唔止檸茶檸水咖啡茶 仲有蘋果汁同橙汁揀)香辣果然有啲辣 以為西餐應該冇咁辣 佢應該用左tabasco煮 唔係好食得辣就唔好叫帶子同蝦都幾好食 不過唔係好大粒 每樣得兩舊 六十幾蚊就算啦而西冷朳就冇問我地幾成熟 煮出黎係十成 我係中意嘅 覺得幾好食 但另一半中意食五成嘅就覺得好un 所以中意食生啲嘅不妨問下佢有冇得整生啲 或者叫其他我覺得lunch set兩個$144唔收加一黎講 性價比都幾高 雖然其實都幾想試佢嘅鹹豬手 但應該夜晚先有 唔知價錢又係咪好抵呢?下次再試

雖然唔係住元朗嘅可能有啲難搵 係喺條停車場巷仔入面