2023-10-18 81 views
除了連鎖pizza店,更值得探索一下唔同既pizza小店😏😏今次就黎試下土瓜灣既pizza,舖頭外表一般,但內里別有洞天。我地一行兩人,星期六六點左右到訪,食到一半已經滿座,而且仲有好多人買外賣,真係人氣滿滿~店內水係自助既~今次叫左二人餐﹕中pizza,意粉x1,炸雞x2,餐湯/飲品x2Pizza﹕叫左怪獸多寶,即係咩都有啲,有得揀厚或薄批,我他揀左厚批。上枱熱辣辣,厚批鬆厚,既有厚度,又唔會死實,個底仲有少少一層薄脆口感,好好味🤤重點係要咩醬都可以自由選揀,我地就揀左蕃茄汁底,唔會太酸,好match👍🏻炸雞﹕叫左最基本既炸氣,上枱唔會油,個皮夠脆,厚薄適中,重點係仲有肉汁,肉嫩👍🏻一啲都冇雪藏味,真係好正😊最後因為好味,再叫左麻辣烤雞同檸檬烤雞。烤雞比炸雞肉汁更飽滿,而且唔係事先整好,上枱熱辣辣,應該係即叫即整。麻辣口味比較重,檸檬烤雞有檸檬同蜂蜜味互相配搭,更多元化,更清新。烤雞炸雞必試 意粉﹕多汁,多餸,可以自由揀要面底,可以滿足你既所需Btw,呢間唔水收加一👍🏻👍🏻

店內水係自助既~

意粉﹕多汁,多餸,可以自由揀要面底,可以滿足你既所需

Btw,呢間唔水收加一👍🏻👍🏻
2023-10-14
$150 (Dinner)