2018-02-14 118 views
繼鐵牛後,又一間性價比高台式餐廳!!見openrice分數極高,決定一試。2個人叫左2個下午茶餐,一個小食。分別係牛𦟌陽春麵,香炸豬扒飯,無骨醉雞卷。2個人食大約80蚊,仲要包飲品👍👍👍牛𦟌麵既湯底濃郁,非常香牛味,而且牛𦟌非常軟身,有入口即溶感覺,唯獨事麵偏'淋',整體非常好!!!! 😋😋😋香炸豬扒飯: 因為不是酥炸關係,並唔會係豪大大個種會爆雞汁,屬於乾身,但非常香口。不過個飯就麻麻,好'淋',好後悔冇配麵/其他。至於醉雞就非常清新,加入杞子既原因,味道帶甜,食多幾件都唔會膩,而且冇骨,非常方便😍😍😍唯一挑剔就係酒味唔夠,中意重酒味朋友應該麻麻。
繼鐵牛後,又一間性價比高台式餐廳!!

2018-02-11
$40 (Tea)
  • 士林招牌牛展麵