2024-06-14 132 views
今次就嚟到旺角食燒肉,呢間燒肉自己已經回訪咗超多次👍🏻佢啲和牛真係好靚🤩就算係Round Two雪花紋都係好平均😋佢啲質素都幾穩定~坐位方面亦都好闊落坐得好舒服🥰尚八和牛放題($598)和牛三角淨係睇個花紋已經係超靚,燒完之後食落去真係一啖爆油,超滿足!和牛外腿咁呢塊肉側邊會少少似西冷咁有塊肥膏,佢啲雪花紋會相對冇咁密,但係食落去都係一口爆汁,除此之外,佢係屬於有筋嘅部位,鍾意脆口嘅,你可以揀呢一款🥰和牛前肩呢塊肉都係有少少似西冷肥膏會比較多,食落去口感偏,佢就冇嗰種爆汁嘅感覺,同埋會比較油少少~和牛薄燒佢係屬於冇咁油嘅種類~雖然叫薄燒,但啲肉都係有厚度,食得到好香嘅肉味~攞嚟飲柚子鹽唔係特別好食呀嘛和牛西冷我會形容佢為一個害羞嘅少女,食到肉味又食到少少爆汁嘅感覺🥰仲有好多海鮮可以選擇,例如有扇貝、生蠔、海蝦等等😋俾多個場外資訊大家🤣記得要Join佢哋嘅會員,除咗會有限定和牛送俾大家之外🤩仲會享有一次「正價燒肉變小童價,再半價嘅優惠」講緊百幾蚊可以食和牛放題😱

尚八和牛放題($598)
和牛三角

和牛外腿

和牛前肩

和牛薄燒

和牛西冷
我會形容佢為一個害羞嘅少女,食到肉味又食到少少爆汁嘅感覺🥰

仲有好多海鮮可以選擇,例如有扇貝、生蠔、海蝦等等😋