2021-07-03
係科學園返工,留意到有個便當自動販賣機,好似幾得意咁,就諗住試一試😂科學園19W同8W各有一部,我就幫襯左8W呢部👍🏻基本上一到12點午餐時間就勁多人排隊餐單menu星期一至星期五日日新花樣,每日都有5-6款,都幾多選擇👍🏻俾錢就要用電子支付,但係八達通都可以用,所以都算幾方便😌 途中我朋友購買嘅時候有少少疑問,但係都有工作人員輔助,幾好服務👍🏻我同朋友各買左一份,$5x仲有一支野飲送,都幾抵食👍🏻留意到嘢飲原產地係日本,選貨有良心。🍞照燒日本七彩豆腐扒配雜菜野菌飯都幾適合平時想食野清淡少少的我👍🏻豆腐扒雖然賣相普通,但係食落去都有驚喜!豆腐扒口感嫩滑,中間有餡料,都幾鮮甜送飯👍🏻米飯10分俾足10分,係口感飽滿的日本珍珠米😍 會因為呢個原因再幫襯👍🏻🍞香草雞扒炒煙肉薯仔朋友叫左香草雞扒,超好食!一打開飯盒就可以聞到陣陣香草味,食落去都同出邊西餐廳嘅香草雞扒無異👍🏻 炒過嘅薯仔十分香口,不過食得多容易滯,個人都係中意米飯多d😂總括嚟講呢間性價比都高,而家疫情通常都係辦公室食飯,比較少出去堂食。如果有事冇帶飯又想買外賣嘅,都係一個不錯嘅選擇👍🏻
科學園19W同8W各有一部,我就幫襯左8W呢部👍🏻
基本上一到12點午餐時間就勁多人排隊
我同朋友各買左一份,$5x仲有一支野飲送,都幾抵食👍🏻
留意到嘢飲原產地係日本,選貨有良心。
🍞照燒日本七彩豆腐扒配雜菜野菌飯
都幾適合平時想食野清淡少少的我👍🏻