2022-09-17
🚩鉄火堂 (旺角登打士街)💰午餐人均 $80免加一LUNCH SET (星期一 至日 12:00-17:00)呢間係我嘅飯堂, 每次喺附近做完gym我都會嚟食🙊佢嘅LUNCH SET 係最抵食, 因為同晚市其實一模一樣但係平30%係我食過餸比得最足,餸同飯比例平衡, 而且性價比超高👍👍🌟午市自選魚生丼 @4餸 $64/ @5餸 $74 免加一配麵豉湯✔️藍鰭吞拿魚/ ✔️碎蔥吞拿魚/ ✔️火炙左口魚邊/ ✔️火炙三文魚腩/ ✔️蟹膏吞拿魚靚赤身顏色, 口感軟林濃魚味同少鐵味冇腥味🐟碎蔥吞拿魚油脂豐富配埋蔥食好香口火炙左口魚邊🤤🤤係我最愛,油脂超級豐富, 尤其是係燒過入口即溶嘅口感(雖然 寫住一份係三片, 但好多時佢都會比多過三片比我!😈)火炙三文魚腩每次黎都會叫, 通常都好厚身。 但今日呢份好似爭少少🙅🏻♀️, 好似俾咗皮下位置俾我, 雖然油脂都係咁豐富但係呢個位唔算三文魚腩吧蟹膏冇得輸, 份量好多 最後用黎送飯👍** 櫈底會提供籃比你放袋🎒**店內枱與枱之間空間少,感覺較壓迫😵💫**良心店💛** 支持信用卡/APPLE PAY🧾
💰午餐人均 $80免加一
呢間係我嘅飯堂, 每次喺附近做完gym我都會嚟食🙊
係我食過餸比得最足,餸同飯比例平衡, 而且性價比超高👍👍
🌟午市自選魚生丼 @4餸 $64/ @5餸 $74 免加一
配麵豉湯
吞拿魚靚赤身顏色, 口感軟林濃魚味同少鐵味冇腥味🐟
碎蔥吞拿魚油脂豐富配埋蔥食好香口
蟹膏冇得輸, 份量好多 最後用黎送飯👍
** 櫈底會提供籃比你放袋🎒
**店內枱與枱之間空間少,感覺較壓迫😵💫
**良心店💛
** 支持信用卡/APPLE PAY🧾