2024-09-25
🍽️ 傷心酸辣粉 (尖沙咀)📍尖沙咀科學館道14號新文華中心1樓228-236號舖-今日喺紅磡附近放工,見到傷心酸辣粉有性價比超高嘅優惠放題! $98一位可以有90分鐘食烤魚、雞煲、羊蠍子煲、火鍋或者八味菌煲😍😍😍仲要任添配料、任飲汽水、果汁!呢個價錢真係好抵食!優惠去到9月30號👍🏻👍🏻👍🏻原價都好有性價比!只需要$118🤩🤩🤩一於試下佢啦❤️❤️❤️💫麻辣雞煲( $98位)雖然二人嘅雞煲就係細份嘅,但係雞肉份量都好多!越食越有🤣🤣雞肉好入味,香辣惹味真係聞到都流晒口水呀💧💧配料炒得好香,蔥、洋蔥等等都好香口!食晒雞煲之後,餐廳提供清湯俾我哋打邊爐😍😍配料嘅選擇都唔少㗎 !有多種丸類、菇類、台灣腸同埋芝士年糕等等,一個價錢滿足多個願望😚😚真係好抵呀!💫熗炒土豆絲($57)又嚟到食辣嘢必叫既土豆絲🫶🏻🫶🏻🫶🏻土豆絲炒得好香脆爽口,味道香香辣辣,再加埋花椒落去炒真係超惹味呀!而且份量好多👍🏻好足料啊!-🌟餐廳喺紅磡站附近,真係好方便!🌟性價比極高!好啱一班朋友或者一家人咁樣黎食👯♀️👯♀️推薦指數:4/5抵食指數:5/5
📍尖沙咀科學館道14號新文華中心1樓228-236號舖
💫麻辣 雞煲( $98位)
💫熗炒土豆絲($57)
🌟餐廳喺紅磡站附近,真係好方便!
🌟性價比極高!好啱一班朋友或者一家人咁樣黎食👯♀️👯♀️
推薦指數:4/5