其實都幾鍾意去大角咀搵食,貪佢小店多選擇多😋,質素仲幾好㗎!朋友介紹呢間行過一定會錯過嘅壽司舖頭🤣,第一次食,好味又抵食呀!舖頭細細,有三個師傅企係你面前整手握壽司,感覺有啲似平民版omakase😍,都幾過癮!辣味三文魚飯 $45聽落已經好抵😱,三文魚份量好足,唔好以為會好馬虎咁比白飯你食,見到師傅將飯調好味猜勻先放上三文魚粒,每一啖都勁滋味呀🤤!壽司定食 $80跟餐可以揀牛肉烏冬或蔥油甘魚手卷,揀油甘魚🤩,揀油甘魚🤩,揀油甘魚🤩,重要嘅事要講三次!油甘魚切碎成蓉,加上少許蔥,一咬落去口感軟綿綿,魚同蔥味又香,係超級無敵好食嘅手卷❤️!定食仲配咗九件壽司同玉子蛋,全部都係師傅即刻手握出嚟,用料新鮮,壽司飯又唔會過多,高質👍🏻👍🏻!另外仲可以單點壽司,由$5起跳,價錢相當親民!好味指數(5粒最高):

辣味三文魚飯

辣味三文魚飯 $45

壽司定食
蔥油甘魚手卷

壽司定食 $80

另外仲可以單點壽司,由$5起跳,價錢相當親民!

好味指數(5粒最高):
2018-09-15
$100 (Lunch)
辣味三文魚飯
壽司定食