2021-09-19
#北角 住附近時, 見呢間韓烤一直好想試, 今日終於有機會🤣😂! 座位寬闊, 裝潢有點懷舊 feel, 服務非常周到! 任燒任食, 最貴都只係 $268, 💰價錢好吸引! 用 QR code 落單好方便! 除咗燒物仲有一品料理, 湯, 石鍋飯同埋韓式菜品, 超讚🤤🤤! 最欣賞係有得選半份, 咁可以食多幾款! 燒物有🐄牛、🐖豬、🐥雞、🦑海鮮、菜…多款選擇! 當中最愛牛仔骨、牛肋骨肉、牛舌! 滿滿的肉香, 肉質細嫩, 調味方面好合我們胃口! 黑毛豬腩亦是至愛, 燒至焦香, 包生菜及麵豉醬同食, 正’s! 海鮮方面只點🦐海虎蝦及🐟魚柳! 蝦激讚, 鮮甜爽口彈牙, 魚柳唔腥無雪味! 🥬牛肉炒雜菜, 🦐蛋包蝦, 🦑海鮮煎餅…全部我至愛! 不得不讚下個蛋包蝦, 唔係任食就比劣食, 蝦爽口彈牙又大隻🤤🤤, 高質得很! 為免太飽就無要🍲湯品喇, 要一壼自家製菊花茶 $30🥤, 唔太甜, 濃濃菊花🌼味, 抵到一個點! 🤗前菜都係自己點, 各前菜口味好啱我, 特別喜愛個小魚, 第一次食呢種味道! 每人另加 $68 仲可以升級任食加拿大Prime 🥩雪花牛/ 3A雪花牛、帆立貝、澳洲新鮮帶子、🐑法式羊架、紅
每人另加 $68 仲可以升級任食加拿大Prime 🥩雪花牛/ 3A雪花牛、帆立貝、澳洲新鮮帶子、🐑法式羊架、紅炆牛肋骨…等等
🍧餐後仲免費送經典羅拔臣啫喱, 不過掛住食唔記得影相…