2023-12-07 24 views
朋友生日,相約喺深水埗食飯比我係openrice搵到依間餐廳應該係新開,食評數量唔多,但全部都係好評😎😎大眾化價錢,但食材夠晒豪!生日飯岩晒😎😎紅燒鮑翅撈,唔洗兩舊水就可以食到魚翅撈飯,好豪🥰🥰如果唔鍾意食魚翅,仲可以選擇鮑魚、海參、花膠,全部都係好睇又好食!再大眾化少少,仲有一張精選套餐可以選擇,家常便飯,有加入咗一啲名貴食材,感覺真係好好😌魚翅撈飯,擺盤靚打卡一流直接成碗飯pak落碗紅燒翅到,連埋d汁,一滴不留,食晒🥰🥰鮑魚襟撈,有鮑魚同超大隻花菇實物係比圖片更加巨型!好厚肉!而且好入味!豐富少少,加多個豬手又一骨膠原滿滿嘅美食係熱鬧嘅深水埗,就可以食到一餐簡單得來,又好似好豪華好豐盛嘅晚餐,難怪晚市都座無虛席!

朋友生日,相約喺深水埗食飯
比我係openrice搵到依間餐廳

魚翅撈飯,擺盤靚
打卡一流
直接成碗飯pak落碗紅燒翅到,連埋d汁,一滴不留,食晒🥰🥰

鮑魚襟撈,有鮑魚同超大隻花菇
實物係比圖片更加巨型!
好厚肉!而且好入味!

豐富少少,加多個豬手
又一骨膠原滿滿嘅美食