2022-10-31 3420 views
人愈大 重質不重量已經好少食放題吃到飽因為吃少少就飽🤣早幾日同幾位朋友約食飯,當中有男士,費事諗食咩又驚男士唔夠飽,於是揀左位於屯門時化廣場既炙和味日本料理😛平日晚上入座用餐2小時💰298加一先講講食物,久違食放題,諗住任食質素都唔會好😅但食物質素竟然唔錯✏️刺身我地點左油甘魚、中拖羅、甜蝦、北寄貝,全部食落都中規中矩😗甜蝦都夠大隻,所以我都幾鍾意蜆肉有兩款,一款清酒煮蜆,而另一款係地獄炒蜆😋前者無乜清酒味,但後者有麻辣味又幾香口食落好過癮!✏️芝士燒扇貝 呢款好好食,芝士同牛油味都好香,上枱時仲熱辣辣好惹味👍🏻之後我哋仲encore!炸物同天婦羅🍤有好多款!天婦羅炸粉比較厚,同埋餐廳比漏左天婦羅汁比我地😅我地本身以為佢唔提供,食到尾見到格離枱有先知原來有,只係漏左比我地😢炸物方面,我地幾鍾意紫心蕃薯波波,芝麻雞翼,榴連忘返😛壽司就唔多介紹,都屬於唔差🍺飲品方面,佢有啤酒,汽水,茶,特飲等 我個人絕對唔建議嗌特飲😂因為叫左幾杯,雖然飲品好靚好colourful,但味道都係好甜唔多好飲🍨最後賣單仲送一人一杯 movenpick雪糕 有雲呢拿,朱古力同士多啤梨揀👍🏻有驚喜 因為多數出面比較少地
人愈大 重質不重量
已經好少食放題吃到飽
因為吃少少就飽🤣

平日晚上入座用餐2小時
💰298加一

炸物同天婦羅🍤有好多款!

炸物方面,我地幾鍾意紫心蕃薯波波,芝麻雞翼,榴連忘返😛

壽司就唔多介紹,都屬於唔差

🍨最後賣單仲送一人一杯 movenpick雪糕 有雲呢拿,朱古力同士多啤梨揀👍🏻有驚喜 因為多數出面比較少地方送movenpick🤣所以食得好開心

💡整體而言,呢餐飯性價比都唔錯,$3xx就可以食到好飽食物質素又唔差,食物上枱速度都快🥰用手機落單一陣就好快有得食!不過餐廳環境比較細,4個人既枱都唔大,佢每碟食物個碟都好大😂基本上都擺唔哂咁多樣野
職員服務都OK,因為我地坐正風口位下面,我地開聲都肯幫我地較較個冷氣👍🏻👍🏻