2023-03-22 1124 views
今日經過大角咀嘅一間小店,門口見到佢嘅餐牌都覺得已經好平好吸引,裏面裝修又充滿了意大利風情,於是一於入去試吓。佢食物嘅選擇都唔算少,如果今次就叫咗巴馬火腿薄餅,以及芝士肉醬焗千層麵。佢本身仲有跟餐嘅前菜,當中包括了可以點橄欖油加醋嘅餐包,同埋沙律及西蘭花湯二選一,我就揀咗西蘭花湯,佢都幾大碗,西蘭花味亦都好濃厚。講吓佢嘅芝士焗肉醬千層麵非常大,亦都感覺到佢用咗好多千層麵配搭,芝士香味亦都好重,肉醬亦都非常之多, $108食到咁嘅質素,真係唔係周圍搵度。另一方面,佢個$108巴馬火腿Pizza非常之大份,如果一個普通女仔嚟食呢個餐一定食唔晒,完全冇預計過佢嘅Pizza可以咁大舊,而且亦都非常之好味,配埋佢跟餐嘅熱咖啡,好耐冇試過晏晝食得咁滿足咁飽啦!下次一定會再嚟幫襯!

2023-03-21
$100 (Lunch)