2024-01-12
{海膽仔 - $477}新蒲崗一帶有好多性價比好高嘅餐廳,海膽仔都可算係性價比高之中嘅高質!今晚食到兩個人飽到一個點都係用左唔夠五舊🤟♦️海膽三色丼黎到海膽仔食海膽係定律黎啦!呢個丼海膽好新鮮,一啲唔好嘅味都無!入面仲有吞拿魚蓉同三文魚子!撈埋黎食真係令人一啖追一啖咁食晒佢!♦️松葉蟹雙重丼呢個睇相都見到有大量嘅蟹肉,仲有特濃嘅蟹膏!大大碗,果份蟹肉嘅鮮甜同埋蟹膏嘅香濃,令到我唔使點任何豉油,真係食到食材嘅新鮮!♦️黑松露鮪魚他他沙律鮪魚本身味濃,但有時有啲餐廳總會一陣大大嘅雪藏味!呢度又係食得出食材嘅新鮮,鮮美嘅鮪魚估唔到同黑醋同埋黑松露可以咁夾,帶俾人清新又好味嘅感覺!♦️吉列生蠔芝麻雞翼我哋仲叫咗兩個小食,麻甩大叔告訴你,一句講晒,炸物係永遠唔會輸架😂美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍📍 #海膽仔 (新蒲崗)新蒲崗衍慶街2-32號新蒲崗大廈地下Q號舖
♦️海膽三色丼
♦️松葉蟹雙重丼
♦️黑松露鮪魚他他沙律
♦️吉列生蠔芝麻雞翼
美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍
📍 #海膽仔 (新蒲崗)
新蒲崗衍慶街2-32號新蒲崗大廈地下Q號舖