2017-01-19 156 views
今日貓咪終於食放題啦。有兵請食放題,唔係唔食呀嘛。餐廳設計到似築地市場咁,已經忍唔住叫曬d刺身。刺身拼盤好靚呀,貓貓最鍾意食魚同海鮮架啦!吞拿魚厚切,真係好新鮮。仲有好多刺身食,平時去旺角平放題食唔到既刺身呢度都有。仲要樣樣都新鮮。仲有蟹鉗!!!!好開心呀。赤蝦真係好新鮮好甜。貓貓見到有奇特既天婦羅食,就叫左炸香蕉,炸orea黎食。估唔到orea攞黎炸真係好好味,停唔到,即刻叫多幾個黎食,好香脆之餘,orea中間既奶油炸左好好味。貓貓想食串燒,就一下叫左牛柳,牛舌,豚肉串燒。整得好正宗日本串燒既味道,所以話比多少少錢,食返高質野係值得既。出邊仲有好多野飲任揀,真係好豪既放題。貓貓食完今日既高質放題真係返唔到轉頭。如果下次再有貓貓兵仔請我呢個港貓食放題就好啦!
今日貓咪終於食放題啦。有兵請食放題,唔係唔食呀嘛。
餐廳設計到似築地市場咁,已經忍唔住叫曬d刺身
刺身拼盤好靚呀,
貓貓見到有奇特既天婦羅食,
貓貓想食串燒,
如果下次再有貓貓兵仔請我呢個港貓食放題就好啦!