2022-02-13
魚全部都係魚 $69三文魚卷包有脆米粒 上面嘅吞拿魚蓉份量大滿足 正爆👅 一啖食落鮮味濃郁 面頭灑上蟹子 質感軟滑香濃 勁多層次🤩 性價比高 吞拿魚控必試‼️先生巨無霸 $89材料超豐富 加上香濃嘅鰻魚汁鋪面 睇落已經夠吸睛🔥 鰻魚、炸蝦🍤、蟹棒、芝士、脆趣等組合原來勁夾 一口一舊 有啲似以前喺元氣食過嘅芝士鰻魚卷 但味道更香濃 加上脆趣同炸蝦嘅香脆口感 一食愛上🥰 炸蝦口感爽滑 質素唔錯👍🏻C餐($25)- 蕃薯條+日式沙律🥗番薯條係粗身嗰隻 攞返屋企凍咗 可以用氣炸鍋整返熱 一樣香脆🤤 番薯味好香濃 口感外脆內軟 日式沙律份量唔多 沙律汁味道酸甜好開胃😋D餐($28)- 叉燒濃湯拉麵拉麵🍜竟然可以配係套餐🤣 好友日本餐廳嘅感覺 估唔到質素都非常唔錯 湯底係濃郁嘅豬骨湯 配上口感煙韌嘅拉麵 食完生冷野飲番啖熱湯🍲 真係絕配😳
先生巨無霸 $89
C餐($25)- 蕃薯條+日式沙律🥗