2024-01-23 14 views
今次去咗觀塘食晚餐,餐廳位於商場平台,以落地玻璃設計,座位寬敞舒適。我地叫咗個晚市二人套餐,套餐包括有餐湯、小食、主菜同飲品,價錢由$368起,仲可以加配甜品,相當抵食。白鯷魚茄子蓉多士多士烘至脆卜卜,上面舖滿茄子蓉,上面有白鯷魚,肉質柔軟,口感清爽,味道酸酸地,可以先開開味蕾。意大利風乾火腿拼盤拼盤有24個月巴馬火腿、莎樂美腸、寇帕火腿同埋橄欖。新鮮波士頓龍蝦意粉波士頓龍蝦厚肉彈牙,配自家製手工意粉,口感彈性帶點煙韌,麵條亦相當掛汁,不禁一口接一口。炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條封門柳表面煎至焦香,裡面仍然粉嫩,juic入口細嫩多,肉味濃郁,拌碟有粗薯條同沙律菜。提拉米蘇咖啡甜酒味濃,入口軟滑綿密,甜而不膩,一吃便愛上。Pina Colada環境咁靚,緊係要叫返杯 cocktail chill下。Uji Matcha Latte 搽茶味濃郁,入口順滑。

白鯷魚茄子蓉多士

意大利風乾火腿拼盤
拼盤有24個月巴馬火腿、莎樂美腸、寇帕火腿同埋橄欖。

新鮮波士頓龍蝦意粉

炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條

提拉米蘇
咖啡甜酒味濃,入口軟滑綿密,甜而不膩,一吃便愛上。

Pina Colada
環境咁靚,緊係要叫返杯 cocktail chill下。

Uji Matcha Latte
搽茶味濃郁,入口順滑。