2023-03-14 38 views
早兩日同朋友一齊行過旺角,見到呢一間壽司🍣舖啱啱開門就同佢一齊入去試一試,點知有驚喜發現‼️‼️餐廳環境為傳統日本壽司舖設計,空間雖然唔算闊落,但係食物質素的確有日本水準✨✨。我哋選擇咗 嚴選火炙盛合🔥🍣 $112 / 自選壽司定食10貫 $188 / 黑松露盛合 $122 / 特選三文魚盛合 $60壽司師傅每次都會慢慢上菜,唔係一次過將所有食材送上嚟,唔洗趕頭趕命咁食!😁呢度啲壽司質素真材實料💯味道絕對唔差‼️而且每個壽司飯都已經調味,完全體驗到師傅嘅細心同功架 ❤️❤️ 黑松露盛合就係我個人最中意嘅,包括三件壽司及五片刺身,三件壽司配左黑松露,刺身就配有柚子醬,成個套餐非常出色。而且每個套餐都會送一個麵豉湯同埋蟹子沙律,食完開胃又暖胃,非常貼心