2024-06-26 1373 views
人氣火鍋放題❥❥牛氣 今期主題是日泰美食火鍋湯底有好多種,我哋揀左壽喜燒及蕃茄濃湯底!❤︎︎壽喜燒湯底用來滾牛肉,配點蛋醬食,好正🙌蕃茄濃湯酸酸甜甜,最適合小朋友( ˘ ³˘)♥︎肉類淨係牛都有分好多種,澳洲穀飼黑安格斯牛,SRF美國極黑牛、PRIME美國肩胛肉眼、特選牛小排、穀飼牛肩肉岩晒食肉獸,當中美國牛肉厚薄適中,肉質軟嫩☻︎海鮮有大海蝦、日本帆立貝、爽脆水魷、青口、脆鯛魚片等等❀火鍋配料,仲有好多丸類、墨魚滑、菜類菇類、韭菜餃等等☙自助區甜品,小食及飲品 超多選擇😊熟食有關東煮、日式照燒牛肉、蕃茄牛肋條、泰式酸辣炒飯Ꙭ所有炸物都放在保溫箱,感覺好乾淨及新鮮❤︎︎榴槤炸彈、榴槤撻、炸鮮奶、響鈴等等必食推介👇🏻👇🏻✫榴槤炸彈,外脆內軟,流心榴槤,好正❥✫炸鮮奶,外脆內軟,鮮奶好滑捋捋★✫麻吉燒芝麻,第一次打邊爐煮湯圓,口感咸甜交雜,煙煙韌韌,又好特別🫶🏻甜品+飲品飲品多種汽水、茶、有多款雪糕、雪條、糯米糍等等❤︎︎仲有軟雪糕🍦、小朋友至愛❦
人氣火鍋放題❥❥牛氣 今期主題是日泰美食

火鍋湯底有好多種,我哋揀左壽喜燒及蕃茄濃湯底!❤︎︎

( ˘ ³˘)♥︎

岩晒食肉獸,當中美國牛肉厚薄適中,肉質軟嫩☻︎

海鮮有大海蝦、日本帆立貝、爽脆水魷、青口、脆鯛魚片等等❀

火鍋配料,仲有好多丸類、墨魚滑、菜類菇類、韭菜餃等等☙

自助區甜品,小食及飲品 超多選擇😊
熟食有關東煮、日式照燒牛肉、蕃茄牛肋條、泰式酸辣炒飯Ꙭ

必食推介👇🏻👇🏻
✫榴槤炸彈,外脆內軟,流心榴槤,好正❥
✫炸鮮奶,外脆內軟,鮮奶好滑捋捋★

甜品+飲品
飲品多種汽水、茶、
有多款雪糕、雪條、糯米糍等等❤︎︎
仲有軟雪糕🍦、小朋友至愛❦
  • 挪威三文魚刺身
  • 極上澳洲和牛牛肩肉