2022-06-05 322 views
今晚同男朋友去食火鍋放題,入到個場都十分寬敞同非常乾淨,可l全場都係白色加上樓底好高,感覺都十分舒服,另外有極多大卡位,放好多食物都唔怕冇位。湯底方面,我地點左鴛鴦鍋,一個係養生杏汁白菜豬肺鍋,另一個滋補紅棗椰子雞鍋。上枱都香噴噴,唔駛員工叫,我地都飲番碗先,當然正,真材實料。到食材方面,都好多選擇,除咗肥牛,牛肩胛肉眼係非常非常之好味,各自叫咗一碟,不過份量頗多。加上海鮮都係任食,變相肉其實都唔係話食咗好多。我地生蠔、海蝦、青囗、甜蜆食咗好多,全部都好鮮甜,尤其蜆食咗5、6rounds。自助bar 有丸、菜,丸係振興既,質素有保証,而且款式多同特別,菜種類都算多,有皇帝菜,其他都係一般嘅蘿蔔冬菇蔬菜類。驚喜的是熟食好多款,有牛腩、咖哩三寶、春卷、炸雞翼,亦有合桃露。炸雞翼熱辣辣好好味。甜品都唔少,啫喱奶凍在一個雪櫃仔裝起,至於雪糕方面有多種味道豆腐、海鹽、抹茶、伯爵茶……,我哋兩個都試咗幾款都算不錯。任飲方面除咗可樂、烏龍茶等一般常見既之外,最特別嘅係自家製烏龍冷泡茶,我試過都唔錯。整體上來講嘅話非常之滿意,啲員工態度十分之有禮貌,好多自動自覺會幫你收碟換碟。以呢個價食到呢一餐真係好

整體上來講嘅話非常之滿意,啲員工態度十分之有禮貌,好多自動自覺會幫你收碟換碟。以呢個價食到呢一餐真係好超值,相信我之後都會再嚟多幾次。