2022-08-09
閃光唔飲酒,所以好少同佢去摸酒杯底🥃呢間融合酒吧同西班牙菜嘅Muze Mozz就最適合我哋🤤除咗有超啱我哋胃口嘅菜式,亦都有多種mocktail同cocktail🍹飲唔飲酒都照顧到呢🤭一時興想飲cocktail但唔知邊杯啱我口味🤔最後店員幫我揀咗杯好好飲嘅🤩-🐚白酒忌廉煮青口 $98半殼青口粒粒飽滿肥美😍白酒忌廉醬汁有海水嘅鮮味同洋蔥嘅甜美,熱辣辣食好滋味😋醬汁係精華所在,碟上有烘得鬆脆嘅多士俾你沾着食,一滴精華都唔浪費💧🍖 榖飼豬鞍串燒 $138豬鞍要煮得好食唔容易,呢個串燒都有中上分數👌🏻👍🏻 厚切嘅豬鞍粒彈牙唔羶,肉質唔會好粗嚡有肉汁,不過可以燒得嫩一啲入面粉粉嫩嫩就更加好啦😚 單吃豬鞍粒已經夠味,覺得唔夠可以再點埋旁邊嘅秘製醋汁食🦐西班牙蒜油海鮮意粉 $138一上菜唔係好睇到意粉🤣事關俾啲海鮮遮住晒🫣青口、蜆貝同大蝦蓋滿意粉上面,樣樣都新鮮鮮甜👍🏻意粉口感彈牙配上微辣嘅蒜油,無得頂🤤🐟英倫炸魚薯條 $98即炸即上碟,香脆係必然嘅😍炸漿應該混合過啤酒(?)外層更顯鬆化😙入面嘅炸魚肉厚冇雪味又軟嫩,體積都好大件,薯條香香辣辣,抵食啊-🍸M&M $92想飲杯偏甜酒精味唔重嘅cockt
🐚白酒忌廉煮青口 $98
🍖 榖飼豬鞍串燒 $138
🦐西班牙蒜油海鮮意粉 $138
🐟英倫炸魚薯條 $98
🍸M&M $92
想飲杯偏甜酒精味唔重嘅cocktail 呢杯就啱曬喇😉呢杯係職員推薦嘅signature drink 🍸望落雖然簡單,但未飲就已經嗅到清新嘅花香味,有啲近淡雅微甜嘅香水🌿cocktail 以vodka 作基底,配以清爽嘅四季柑、青檸、梨同蔗汁,非常易入口☺️不過唔好飲得咁急,會醉㗎🤗
🍹Muze Punch $68
呢杯係無酒精嘅mocktail🌹由橙汁、鳳梨汁同香蕉等熱帶水果混合而成嘅冰沙,望落有啲似充足雲朵嘅日落🌄酸酸甜甜加上水果嘅芳香,係一杯開胃嘅飲品
🍸 𝕄𝕦𝕫𝕖 𝕄𝕠𝕫𝕫
🏡地址: 旺角西洋菜北街179號地下C&D號舖
☎️電話: 3709 9874
🕙營業時間: 15:00 - 00:00 (Mon-Sun)
———————————————
🌿以上圖文由Bobowannaeat版權所有,轉發需授權喔
🌿鍾意我的分享請 ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ, ʟɪᴋᴇ, ꜱʜᴀʀᴇ & ꜱᴀᴠᴇ ❤️
🌟繼續關注我的貼文請𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 @bobowannaeat (ㆁωㆁ*)