2024-03-15
🍜今晚好想食番碗台灣牛肉麵呀😋小店裝修簡潔✅價錢仲好大衆化😋重點係樣樣野都超好食😍大🈵足呢🥳🐣鹽酥雞滷肉飯 $48🌈呢個鹽酥雞炸粉嗰張薄薄✅唔會好厚👍而且南乳味道濃郁💯炸完外皮卜卜脆🔥雞肉好鮮嫩🐥加埋滷肉喺裏面撈飯就一流啦🍚🍜紅燒牛肉湯麵 $58🌈今日好想食返一碗麵🍜去台灣我都最鍾意食紅燒牛肉湯麵😍呢個紅燒牛肉湯麵啲牛肉好厚身👍亦好大件❤️讚👍湯頭味道清清甜甜✅加埋彈牙嘅麵條💯啖啖食都雪雪聲🥳好惹味呀❤️🥬燙青菜 $28🌈普通一碟燙嘅青菜🥬呢個小店都絕不馬虎✅估唔到佢呢個燙青菜嗰個size咁大份💯啲菜仲好新鮮👍好脆口添🥳🌮肉鬆菜脯蛋餅 $36🌈呢個即叫即整嘅肉鬆菜譜蛋餅真係超正呀 正呀💯仲加左好多肉鬆✅菜脯咬落口仲係脆卜卜索索聲😍呢個一定要叫呀🥳🍢木魚花枝丸(6粒)$38🌈呢個花枝丸好彈牙✅好結實添👍係真材實料😍入口仲咬到好香墨魚肉添🦑🍹熱百香果綠茶 $18🌈呢個百香果綠茶好有誠意✅唔係就咁開出嚟咁簡單👍質地一啲都唔稀😍味道好濃🥳🍵抹茶鮮奶 $24🌈呢杯抹茶鮮奶絕對係驚喜位🌟估唔到一間食台灣嘢嘅小店嘅抹茶都咁有水準💯香濃嘅抹茶味🍵飲入口嘅時候仲有啲回甘添✅呢個價錢絕對係超值👍抹茶控真係唔好
🐣鹽酥雞滷肉飯 $48
🍜紅燒牛肉湯麵 $58
🥬燙青菜 $28
🌮肉鬆菜脯蛋餅 $36
🍢木魚花枝丸(6粒)$38
🍹熱百香果綠茶 $18
🍵抹茶鮮奶 $24
🌈呢杯抹茶鮮奶絕對係驚喜位🌟估唔到一間食台灣嘢嘅小店嘅抹茶都咁有水準💯香濃嘅抹茶味🍵飲入口嘅時候仲有啲回甘添✅呢個價錢絕對係超值👍抹茶控真係唔好錯過呀🥳