2019-11-29 147 views
其實上水都有很多隠世美食,行經孖寶小館門外,見到入面裝修幾別緻,而且睇到門外嘅餐牌都幾吸引,一於食呢間!餐牌上面都有好多唔同款式嘅食物,有選擇困難症嘅我哋真係樣樣都好想試,最後店員誠意推介“加拿大黑毛豬鞍”,咁就點埋呢樣啦。黎到嘅時候已經見到豬鞍好厚好有份量,真係迫不及待要試!!! 豬鞍真係好鮮嫩又多汁,煮得剛剛好,加埋牛肝菌汁,真係好好味。另外,仲點左露筍牛油果帶子意大利飯同埋炸薯條配松露醬。意大利飯軟硬適中,非常creamy,加埋牛油果一啲都唔膩,仲好夾添,而且帶子好大隻,非常鮮甜!炸薯條即叫即炸,非常脆,加埋松露醬是完美的配搭!值得支持嘅小店,性價比高,會再來唷!

炸薯條即叫即炸,非常脆,加埋松露醬是完美的配搭!

值得支持嘅小店,性價比高,會再來唷!