2022-06-12
與朋友相約喺新城市廣場等之際,突然諗起嗰度有我一直好想食嘅燒肉Like,所以到步後就急急腳去拎飛。果然,有好多人等候入座進食,當時已經叫到170幾號,但我手上係290號。好在店員叫得快,成個等候過程只需時30分鐘就能夠入座。入座後自己用手機掃QR code落單,落單成功後直接付款,無需接觸員工付款。Like套餐-超值套餐(性價比高👍🏻)雙重滋味(牛五花&豬五花腩200g) $78-套餐包括飯、湯、泡菜/沙律,另外加$15飯升級為紫菜飯150g+溫泉蛋🥚,再追加$12生菜🥬-將燒好嘅肉(可加泡菜)沾上韓國辣椒醬&蒜香醬油放上生菜,包住放入口,肉汁喺口內散發,味道簡直一流👍🏻。-牛五花同豬五花腩切得薄身,油脂分布平均,放落爐大概燒3-4分鐘就熟,口感鮮嫩柔軟。-名副其實有得食又有得玩嘅一人燒肉。👍🏻⚠️無加一收費⚠️手機支援付款程式有:支付寶、信用卡、Apple Pay、Google pay、payme、八達通app
Like套餐-超值套餐(性價比高👍🏻)
雙重滋味(牛五花&豬五花腩200g) $78
-名副其實有得食又有得玩嘅一人燒肉。👍🏻
⚠️無加一收費
⚠️手機支援付款程式有: