2023-03-10 635 views
星期五想食餐好chill嘅lunch,就去遠啲,間餐廳個vibe好chill,有1/3地方係酒吧嘅裝修,擺咗好多酒出嚟,廚房又有去玻璃望到入去少少,啲位又大又闊,坐落個感覺好寫意我哋嗌咗兩個set lunch,頭盤點咗水牛芝士蕃茄沙律同肉丸配沙律蒜蓉包,主茶點咗三文魚配蔬菜同芝士焗大蝦通粉,set仲包一杯雪糕頭盤嘅沙律菜新鮮,有好足夠嘅橄欖油同醋,水牛芝士配蕃茄好食,蒜蓉包好脆,肉丸好夠茄汁,帶少少辣,好好味,三文魚同蔬菜好清新,有汁,唔太濃得嚟濕濕地咁食,唔錯,焗通心粉好夠芝士,蝦又好咬,好好食,雪糕係喺機即整,個cone好脆,成餐都好好食,如個set配埋餐茶就perfect