2024-08-23 1196 views
性價比高嘅Cafe😝 早排有friend 番左黎香港,一班人gathering,朋友suggest依間café. 難得係中環食到間價錢唔算貴,食物有質素,性價比高嘅cafe😍 🌟特別推薦虎蝦蝦油闊條麵 🍝,用左蝦油做個汁,好濃郁,個麵仲要有咬口,幾好食!😍😍 🌟另外,佢地嘅蛋糕每日都數同款!!😍😍 巴斯克蛋糕超高水準!!我哋個日食嘅係開心果巴斯克芝士蛋糕 ,中間係有麻糬餡,食。 落好creamy,層次感豐富,但又唔覺得溜!🧀 🍰個日仲聽到有焙茶熱情果蛋糕,都好吸引啊!😍😍 可再戰😝😝 🌟1️⃣𝙏𝙖𝙜𝙡𝙞𝙖𝙩𝙚𝙡𝙡𝙚 𝙋𝙧𝙖𝙬𝙣 𝙊𝙞𝙡 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙂𝙧𝙞𝙡𝙡𝙚𝙙𝙋𝙧𝙖𝙬𝙣 🦐🍝 香煎虎蝦蝦油闊條麵 🌟2️⃣𝙎𝙦𝙪𝙞𝙙 𝙄𝙣𝙠 𝙏𝙤𝙣𝙣𝙖𝙧𝙚𝙡𝙡𝙞 𝘼𝙜𝙡𝙞𝙤 𝙚 𝙤𝙡𝙞𝙤𝙒𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙘𝙖𝙡𝙡𝙤𝙥 🦑🧄 香煎帶子蒜油墨魚汁意粉🌟3️⃣𝙍𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 𝙆𝙖𝙣𝙞𝙢𝙞𝙨𝙤 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝘾𝙖𝙧𝙗 𝙈𝙚𝙖𝙩 🦀 蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯4️⃣𝘽𝙪𝙛𝙛𝙖𝙡𝙤 𝙒𝙞𝙣𝙜𝙨 𝟰𝙥𝙘𝙨 水牛城雞翼 4隻5️⃣𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙢𝙪𝙨𝙩𝙖𝙧𝙙 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙒𝙞𝙣𝙜𝙨 𝟰𝙥𝙘𝙨 🍯蜜糖芥末雞翼 4隻6️⃣𝙁𝙧𝙞𝙚𝙙 𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝘽𝘽𝙌 𝙋𝙤
食到間價錢唔算貴,食物有質素,性價比高嘅cafe😍

個日仲聽到有焙茶熱情果蛋糕,都好吸引啊!😍😍 可再戰😝😝

4️⃣𝘽𝙪𝙛𝙛𝙖𝙡𝙤 𝙒𝙞𝙣𝙜𝙨 𝟰𝙥𝙘𝙨
水牛城雞翼 4隻

蜜糖芥末雞翼 4隻

6️⃣𝙁𝙧𝙞𝙚𝙙 𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝘽𝘽𝙌 𝙋𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤 𝘾𝙝𝙞𝙥𝙨 🍯🍟
蜜糖BBQ炸薯條

7️⃣𝙃𝙖𝙡𝙛 𝘽𝘽𝙌 𝙐𝙎𝘼 𝙍𝙞𝙗𝙨 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙋𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤 𝘾𝙝𝙞𝙥𝙨
半份燒烤醬美國豬仔骨 配薯條

🌟8️⃣𝙋𝙞𝙨𝙩𝙖𝙘𝙝𝙞𝙤 𝘽𝙖𝙨𝙦𝙪𝙚 𝘽𝙪𝙧𝙣𝙩 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚𝙘𝙖𝙠𝙚 🧀🍰

9️⃣ 𝙀𝙡𝙙𝙚𝙧𝙛𝙡𝙤𝙬𝙚𝙧 𝙇𝙞𝙢𝙚 𝙎𝙤𝙙𝙖🍹
水牛城雞翼