2022-02-24 29 views
今日經過土瓜灣分店,見到好多人排隊買壽司,我就湊熱鬧,行左入去睇下有咩食。拎左份menu睇,見到款式好多,壽司、手卷、刺身、丼飯都有。門口放左一個櫃,係包裝好既外賣壽司,見每件都刺身都好大塊,就決定試下刺身。首先不得不推薦係三文魚腩刺身!裏面有2塊,兩塊都非常肥美,食落味道好鮮甜,相信食材非常新鮮,有種入口即化既感覺。三文魚刺身都一樣出色,新鮮而且厚切,啖啖都令人回味無窮。本身好中意食帶子刺身,所以特別期待試下佢既帶子,結果冇令人失望,味道好鮮甜,口感柔嫩,以呢個價錢黎講好抵食。總括而言,呢個壽司外賣店算係高性價比之選,最近疫情嚴重,大家放工後諗唔到買咩外賣,不妨一試。